Samen kamperen is leuker!!!
50+ en nog  jong van geest?? Meld je dan aan!!

 

Welkom op deze site.

 Ik zal me eerst even netjes voorstellen.


Mijn naam is Lies, ben 58 jaar en woon in Lelystad. Ben al een aantal jaren single. Ik leef samen met mijn hondje, Diva, een Jack Russell. Ik ben fulltime werkzaam als financieel medewerkster bij een bedrijf in Almere

Ik ben ook met een forum begonnen. Als je je aanmeldt, kun je ook berichten plaatsen. Als je bijvoorbeeld zelf een weekendje wilt organiseren of je bent op zoek naar een reismaatje.

 https://samenkamperen.forum2go.nl/


 Mijn hobby's zijn o.a.: wandelen en kamperen. Regelmatig organiseer ik wandelingen bij www.dewandelsite.nl en www.mooisteroutes.nl

En omdat kamperen een hobby van mij is, ben ik met deze site begonnen. Ik hou van kamperen, maar vind het niet altijd leuk om in mijn eentje te gaan.
Ik ben van plan om een aantal weekenden te organiseren op mini campings door het hele land. En de campings, die ik wil gaan reserveren, dienen een recreatie ruimte te hebben, zodat we met slecht weer ook binnen kunnen zitten.
De site is in principe gericht op singles, maar stellen zijn ook van harte welkom. Als een ieder zich maar een beetje sociaal opstelt. 


En mijn motto is: een ieder is vrij om te doen, wat hij of zij wil. Samen wandelen en/of fietsen is natuurlijk ook een optie. En het is wel gezellig om af en toe samen te koken en te eten. En natuurlijk een drankje doen.

En alle kampeermiddelen zijn welkom. Zelf heb ik een opblaasbare tent en hoop over een paar jaar een campertje te kunnen gaan kopen.

 

0322